Kom naar onze open avond op 2 juni

Na een lange pauze is de jeugdbrandweer weer langzaam aan het opstarten met kleine oefeningen (volgens de corona regels).

In 2020 hebben we, op een paar avonden oefenen na, geheel stil gelegen. In 2021 zijn we weer voor het eerst gestart in april.  Er waren in die periode kinderen die wel bij de jeugdbrandweer wilden kijken of het wat voor hun was. Deze hebben we belooft om ze te berichten als we een open avond zouden houden als alles weer naar normaal zou gaan.

Heeft u een kind dat een keertje bij de jeugdbrandweer wil komen kijken en is hij of zij tussen 12 en 16 jaar en woont u in Midden-Delfland (Maasland, Schipluiden of Den Hoorn)?

Dan nodigen wij hem of haar uit voor onze open avond op woensdag 2 juni 2021 bij kazerne Maasland van 19.00 tot 20.30 uur.

Tijdens deze avond zullen de jeugdleden en instructeurs alles uitleggen en als u vragen heeft deze beantwoorden. Bij de jeugdbrandweer leren de kinderen alles over de basis van de brandweer. En, als ze willen, kunnen ze als ze 18 jaar zijn bij de grote brandweer gaan als vrijwilliger of als beroepsbrandweer. Daar leren ze weer verder om als volwaardig brandweer m/v door te gaan.

De vaste oefenavond van de jeugdbrandweer is elke woensdagavond van 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur bij kazerne Maasland. Woont u in Schipluiden of den Hoorn? Dan vertrekt op de oefenavonden vanaf elk dorp een auto richting Maasland.

Wilt u komen kijken met u uw kind stuur dan een e-mail naar
wilfried@familie-alsemgeest.nl zodat we weten dat u langs komt.

Tot woensdagavond 2 juni 2021!
Wilfried en Richard