Ruzie bij autobrand

Vanwege een ruzie was er een auto tegen het gebouw gereden en in de brand geraakt, er waren daadwerkelijk echte vlammen te zien. Deze brandhaard moest geblust worden met behulp van de brandweer van Vlaardingen. Tijdens deze wedstrijd op zaterdag 28 oktober nam jeugdbrandweer Maasland het op tegen vijf andere teams.

In het gebouw was er een doorgeslagen brand in de boven gelegen ruimte. De sleutelhouder kwam gelijk paniekerig naar buiten gerend bij het arriveren van het jeugdbrandweer team. Beneden lag er een slachtoffer op de grond met een gebroken been, binnen was er ook een slachtoffer aanwezig achter de brand in de boven gelegen ruimten.

Nummer 1 en 2 werden gelijk naar binnen gestuurd om te verkennen, 3 en 4 waren met de waterwinning bezig en ontfermde zich daarna over het slachtoffer die buiten lag met een gebroken been. Nadat de ambulance het slachtoffer met gebroken been had afgevoerd konden nummer 3 en 4 snel een straal op de brandhaard in de auto zetten. Ondertussen hadden nummer 1 en 2 het andere slachtoffer van de boven gelegen ruimte naar beneden en in veiligheid gebracht. Nadat ook dit slachtoffer in veiligheid was, werden nummer 1 en 2 naar binnen gestuurd met een straal om boven de doorgeslagen brand te blussen.

Na alle branden geblust waren werden de stralen weer opgeruimd en konden ze, na een snelle controle of alle materiaal aanwezig was, alles opruimen. Uiteindelijk heeft jeugdbrandweer Maasland de 5e plek gehaald.

Bekijk de foto’s